Ga naar de inhoud

Zorg voor droge voeten

Clouds
Gepubliceerd op: 15-07-2021

17 maatregelen die u kunt nemen om schade door wateroverlast in uw eigen woning te beperken zijn nu gebundeld in een boekje.

Door de klimaatverandering vallen er steeds heftigere buien, met wateroverlast in en rondom woningen als gevolg. Waterschap Limburg geeft met het programma Water in Balans voorrang aan het aanpakken van wateroverlast door het veranderend klimaat.

Bestuurder Josette Van Wersch: ‘’Maar dit kunnen we niet alleen. De maatregelen bedenken we, realiseren we en beheren we samen met de omgeving, dus ook met u en uw gemeente.’’ Samen staan we aan de lat om Limburg klaar te stomen voor het nieuwe klimaat.

17 maatregelen die u kunt nemen om schade door wateroverlast in uw eigen woning te beperken zijn nu gebundeld in een boekje. Elke maatregel wordt uitgebreid beschreven. Samen moeten we onze schouders onder de uitdagingen van het veranderende klimaat zetten. Omdat iedere druppel telt.

Wilt u graag een exemplaar? Neem dan contact op met de waterambtenaar binnen uw gemeente of bekijk 'm via: https://www.waterschaplimburg.nl/publish/pages/4112/wib_boekje_wateroverlast_in_je_woning_1.pdf

Waterklaar actueel


Nieuws

Natte voeten of hittestress deze zomer?
Laat je niet verrassen.
Lees meer
Medicijnresten als risicobron voor (drink)water
In de toekomst kan de kwaliteit van drinkwaterbronnen onder druk komen te staan door steeds meer...
Lees meer

Meer informatie

Onderzoek /west/downloads

Downloads

Lees meer
Onderzoek https://www.waterklaar.nl/west/onderzoeken

Onderzoeken en innovaties

Lees meer
Back to top

contact

Kalender calendar-icon